APPS:

13:23 Marta 0 Comments

Aquí us penjo Apps que recomano per els vostres IPads, IPhones, IPod's...
                                             

                                                   Rapunzel:

 Això és una història de la Rapunzel amb diferents anunciats que et diuen el que has de fer amb uns ojectes determinats que has de moure, llençar... (Recomanat de 3 a 6). El joc és amb anglès.

Toy Story:

Aquí pots gravar el que lleixeixes, pots escoltar el que et lleixeixen, pots pintar les imatges del que lleixeixes... (aquest joc és en anglès).

Alice in Wonderland:

A través d'aquesta aplicació pots viure les aventures da l'Alicia en el país de les Maravelles o Alicia a Nova York d'una manera molt més realista. Tu vas llegint la història i de tant en tan et surt un objcte que es descriu o del qual es parla en la pàgina. (És un dels meus preferits!)

The Wrong Side of the Bed:

Aquesta app és un llibre digital sobre un nen que es desperta en un lloc on tot és del revés! Fins i tot ell està del revés! És una història molt divertida i interactiva que crec que us agradarà! (Recomanat de 6 a 10).

The Little Mermaid:

Això és la clàssica història de la Sireneta passada a App! Cosa que la fa molt més entretinguda! No hi ha res més a dir si ja coneixeu la història! Què us sembla? (Recomanat de 6 a 9)

Mousey Housey:

Aquest ratolí és molt aventurer i si l'acompanyeu, viureu una gran aventura en què haureu d'avisar a emergències vosaltres mateixos!!! És una app que incorpora la geolocalització, o sigui que la història detecta on ets, en quina franja horària i en quin lloc del món i fa que la llum sigui la mateixa que la que tens tu mentre el llegeixes i l'estació de l'any sigui la mateixa. Xuli, oi?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...