CADAVERCITA ROJA:

2:36 Marta 0 Comments

Bon dia a tothom! Bé, avui us voldria presentar a un personatge que estic segura que coneixeu, però que des que va morir, que li ha canviat un pèl la història, tot i que jo crec que la fa molt més interessant! 
Resulta que la nena més coneguda entre els contes Caputxeta Vermella, com qualsvol persona es mora, i es transforma en CALAVERETA VERMELLA (Cadavercita Roja perquè està fet en castellà)! 
I la típica història de que la nena li porta menjar a l'àvia... no és ben bé com us penseu, resulta que els molt avariciosos pares de la Calavereta Vermella volen matar l'àvia per quedar-se amb la seva tomba i ampliar el seu espai de vida en el més enllà. I envien a la Calavereta per enverinar a l'àvia amb el menjar que li han preparat. Però ara que ja tenim quasi tots els personatges fonamentals no ens podem descuidar al llop! Un llop que vol ascendir a "Llop Ferotge" i ha de matar a una nena o a una àvia.   
Però clar! No us puc dir res més perquè si no us revelaria la versió del clàssic on hi ha final feliç al clàssic en el que la nena espanta al llop, l'àvia mata a la nena i els pares truquen a la nena amb IPhone... osigui que, no espereu un minut més sense descarregar-vos aquesta fantàstica APP creada per Itbook que us permet viure la història des de dins de la pantalla ja que òbviament has de moure, fer, col·locar coses per avançar en la terrorífica història després de la mort de la CALAVERETA VERMELLA!
Ja disponible a l'Apple Store.
*I al final de tot us deixo el tràiler perquè us pogueu fer una mica més la idea.






0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...