EL BLOG DINS EL MÓN D'ESPRIU!

10:15 Marta 3 Comments

Hola a tots! Avui, a continuació us volia dir que ahir, el blog va piular sobre una tarda que va passar submergit dins el món Espriuenc! És així, ahir varem anar a Arenys de Mar al centre Salvador Espriu, en el qual vaig tenir l'oportunitat de veure els seus llibres més infantils, i això és difícil per part d'Espriu, però si que n'hi havien i me'n vaig llegir uns quants, i els seus versos eren PRECIOSOS! Heu de llegir-lo si no ho heu fet ja! ;) Aquí us en deixop l'enllaç, per a veure els tuits d'ahir, perquè vosaltres també us pogueu endinsar en aquest fascinant món!

3 comentaris:

  1. Hola Marta , som uns nois 11 i 12 anys que ja fa temps que tenim una cadena de blocs i un canal de youtube.Des de Codina Blocs t'hem estat seguint i ja fa temps que hem estat preparant una televisio per internet i teles amb internet les 24 hores.Ens encanta el teu programa i ens agradaria molt poder comptar amb tu per fer la tele.Crec que es el millor per tots.El problema es que volem inaugurar per cap d'any i necessitaria la maxima rapides amb la resposta.

    PD: NO HE POGUT FICAR ACCENTS PERQUE HO ENVIO PEL MOBIL

    Nil Codina
    Codina Blocs
    www.iomar.cat

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Oi tant que accepto! Em fa molta ilusió! Si voleu contactar amb mi personalment, aquí us deixo el meu coreu i el del blog: martabotetborras@gmail.com i el del blog: recomanacionsdellibres@gmail.com Moltes gràcies de nou per comptar amb mi!

    ResponElimina
  3. Gràcies. Ja t'hem enviat un e-mail al teu personal. Respon-nos si us plau. És molt important. Gràcies.

    Èric Codina
    Codina Blocs
    www.iomar.cat

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...